Skip content en ga naar navigatie

3G Dual Carrier: supersnel internet op je smartphone

02aug2013

3G dual carrier

Je wil niet alleen bellen en surfen op je smartphone, maar ook videochatten, grote bijlagen versturen, filmpjes bekijken en muziek downloaden, én dit liefst tegen een hoge snelheid? Kortom, je wil supersnel mobiel internet? Welkom bij Ello! Alle Ello Mobile klanten kunnen volledig gratis gebruik maken van het snelle 3G Dual Carrier-netwerk.

Supersnel mobiel netwerk

Wil je genieten van een krachtig mobiel netwerk om te bellen, te sms’en en te surfen op je smartphone? Studies van het onafhankelijke onderzoeksbureau NetCheck tonen aan dat de kwaliteit van mobiele telefoniediensten op het netwerk van KPN Group Belgium, inclusief de kwaliteit van het audiosignaal, 98,02% bedraagt voor heel België.

Betekent dit dat je als Ello Mobile-klant 3G Dual Carrier kan gebruiken in heel België? Het nieuwe supersnelle BASE 3G Dual Carrier-netwerk bereikt vandaag al 61% van de Belgische bevolking, dus 6 miljoen mensen. Het 3G-netwerk wordt vooral aangeboden in de grote en middelgrote steden.

Is er in jouw regio nog geen 3G Dual Carrier-dekking? Dan surf je op een comfortabele 3G verbinding met een snelheid tot 21 Mbps. Omdat BASE de kwaliteit van haar mobiele netwerk wil garanderen, vandaag én in de toekomst, investeren we voortdurend in nieuwe technologieën zoals 3G Dual Carrier en 4G. In 2013 breiden we dit aanbod uit naar de omliggende steden en gebieden.

Bekijk het demo filmpje op de Base website

Geef een reactie

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten