Skip content en ga naar navigatie

Onze kinderen zijn de toekomst

06dec2013

Het klinkt misschien cliché, maar het is een waarheid als een koe. Kinderen zijn slim en alert, eerlijk, creatief en ze zitten vol fantasie. Helaas krijgen ze niet overal ter wereld dezelfde kansen. Daarom steunen we met Ello Mobile twee fantastische kinderprojecten. We stellen ze even aan je voor …

Straatkinderen in Zuid-Amerika

“Straatkinderen zijn straatwijs” zegt Mobile School oprichter Arnoud Raskin steeds. De kinderen in Zuid-Amerika hebben reeds vroeg moeten leren om hun plan te trekken. Ze hebben geen beschermende omgeving om zich heen, maar kennen de harde buitenwereld als geen ander.
Gelukkig kunnen ze spelenderwijs nieuwe dingen leren en ontdekken aan de mobiele school. Dit doen ze met veel overgave en de schooltjes kunnen elke dag op veel belangstelling rekenen. Niets dan lachende gezichtjes en glinsterende oogjes dus, als de getrainde straathoewerkers hun volledig uitgeruste mobiele school opstellen.

> Lees meer over dit kindvriendelijke project

SOS Kinderdorp în Kinshasa

Kindsoldaatjes, goedkope arbeidskrachten, slachtoffers van prostitutie: dat is het lot dat veel kinderen beschoren is in Congo. Om een antwoord te bieden op deze schrijnende realiteit steunt Ello het SOS-kinderdorp in Kinshasa. Kinderen, groot en klein, worden er met liefde ontvangen in de armen van een SOS-moeder. Wat ze ook hebben meegemaakt, stap voor stap herontdekken de kinderen de mooie kanten van het leven. Net als voor alle andere kinderen is er in dit dorp een plaats voor zoveel toekomstdromen en zorgeloos spelen. Naast een weeshuis, werd er ook een medisch centrum, een school en een familieversterkend programma opgezet.

> Verdiep je in dit hartverwarmende initiatief

Hebben we jou met deze 2 projecten overtuigd? Geweldig!
> Kies je tariefplan en bestel online jouw Ello Mobile-startpakket

Nog twijfels?
> Ga naar onze simulator en ontdek het tarief dat het best bij je past

Geef een reactie

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten