Skip content en ga naar navigatie

Ello-held van de maand: BioForum Vlaanderen

30jan2013

bioforum_groot

Duurzame landbouw en voeding, daar streeft BioForum Vlaanderen naar. Deze organisatie stimuleert het gebruik van biologische productie en de verdere groei hiervan in Vlaanderen. En deze duurzame lijn trekken zij maar al te graag door naar hun telefoongebruik. Vandaar dat BioForum Vlaanderen zonder twijfel de geknipte kandidaat is voor de titel van Ello-held van de maand!

Naam: BioForum Vlaanderen
Leeftijd: 12 jaar
Woonplaats: Antwerpen met Vlaanderen als werkveld
Beroep: Promoten van biologische landbouw en voeding zodat deze levenswijze ingeburgerd raakt. Ons doel? Goed en verantwoord eten voor iedereen.
Hobbies: Elke dag kiezen voor bio. Dat is niet alleen lekker en gezond, het is ook goed voor mens en dier.

Hoe heb je Ello leren kennen?

De weg naar Ello was snel gevonden. Bellen voor een betere wereld, dan ben je bij Ello aan het juiste adres. Veel van onze medewerkers zijn vaak op verplaatsing en zijn voor hun telefonische contacten aangewezen op hun gsm. Waarom dan niet kiezen voor een mobiele operator die zijn winst integraal besteedt aan de ondersteuning van het goede doel? Wanneer andere operatoren ons hun promoties voor bedrijfsabonnementen voorstellen, dan zeggen wij steeds vol trots: neen, dank u wel. Ello Mobile is onze partner!

Waarom koos je voor Ello?

BioForum Vlaanderen beperkt zich niet tot het nastreven van een duurzaam doel, maar wil op alle vlakken binnen de organisatie duurzaam te werk gaan.

Welk project steun je en waarom?

Elke medewerker mag zelf een project uitkiezen. Ello steunt 8 unieke en waardevolle projecten, maar toch heeft de meerderheid ervoor gekozen om meer dan één project te steunen.

Is je gsm-gebruik veranderd, nu je weet dat je met elk gesprek en sms'je een steun geeft aan mensen en projecten die het nodig hebben?

Aangezien wij toch een behoorlijk aantal gsm-gebruikers hebben, maken wij wel degelijk een verschil. En je kent het gezegde: vele kleintjes maken samen een groot verschil. Dat geeft zeker een goed gevoel wanneer wij onze gsm gebruiken.

Hoever reikt jouw sociaal en ecologisch bewustzijn? Steun je naast Ello Mobile nog andere initiatieven?

Alles wat met duurzaamheid te maken heeft, steunen wij expliciet in onze werking. Daarbij is het eenvoudig en plezierig om duurzaam te werken met een gemiddeld budget. Zo maken wij bij evenementen gebruik van biologische catering en drinken wij biologische fairtrade koffie. Maar het gaat nog verder dan dat. Wij gebruiken ecologische kuismiddelen, werken samen met beschutte werkplaatsen en voor ons drukwerk gebruiken wij gerecycleerd papier. Een hele waslijst, maar het kan nog altijd beter. Wij gaan steeds duurzamer te werk.

Je weet dat Ello veel te danken heeft aan de mond-aan-mondreclame van zijn gebruikers. Heb jij al vrienden of kennissen warm kunnen maken om over te stappen naar Ello?

Ello Mobile gebruiken is zo vanzelfsprekend dat wij waarschijnlijk onvoldoende reclame hiervoor maken. Zo’n hip Ello stickertje op je telefoon of laptop wordt wel opgemerkt hoor! Maar wat meer reclame maken voor Ello, dat wordt ons één van onze voornemens voor het nieuwe jaar.

Welk sms'je/telefoontje zou je vandaag gelukkig kunnen maken?

Een telefoon met de melding dat de Vlaming massaal vraagt naar biologisch brood en pistoletjes bij de bakker. Eerlijk lekker bio bij de bakker om de hoek, heerlijk toch!

Net als BioForum Vlaanderen voor het goede doel bellen met je bedrijf?
> Ontdek snel de fleetarieven van Ello Mobile

Geef een reactie

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten