Skip content en ga naar navigatie

Derde mobiele school in Nicaragua

29jan2013

nicaragua_wide

Yes! Eindelijk is het zo ver. De derde mobiele school heeft Nicaragua goed bereikt. Deze hippe trekkar op wielen kleurt de straten van Léon en werd met veel bewondering en enthousiasme onthaald. Zowel door straatkinderen en als straathoekwerkers.

De mobiele school heeft een lange weg afgelegd, maar eindelijk is het langverwachte moment aangebroken. Van een doodeenvoudige rugzak tot een trekkar op wielen met uitschuifbare krijtborden. Het contrast kan haast niet groter zijn.

De intrede van de mobiele school brengt een pak voordelen met zich mee: het werk van straathoekwerkers wordt vergemakkelijkt. Maar het grootste pluspunt is dat het kinderen de kans geeft te bouwen aan een duurzame toekomst. Met meer dan 300 educatieve spelen zijn kinderen de koning te rijk. Daarom dat het ook zo belangrijk was dat de straathoekwerkers de nodige tijd namen om de geheimen en mysteries van deze trekkar te ontrafelen.

Wil je met je met eigen ogen zien hoe de mobiele school in Nicaragua werd onthaald? Bekijk de video en beleef zelf het moment.

Geef een reactie

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten