Skip content en ga naar navigatie

Heldenrace: Loop honger de wereld uit!

16mei2012

Op 30 september 2012 kan jij een held worden voor ngo Bevrijde wereld. Dan vindt er in Brussel (Ter Kamerenbos) een groot loopevenement plaats waar tal van lopers zich inzetten voor het goede doel. Ook Bevrijde Wereld doet mee!

Die dag kan jij met andere lopers jouw sportieve kant laten zien en je inzetten voor de boeren in het Zuiden. Hoe werkt het? Je laat je sponsoren door familie en vrienden, je loopt, stapt, springt,… samen met andere lopers 6 km en draagt zo jouw steentje bij voor het Zuiden èn de projecten van Bevrijde Wereld.

Als je inschrijft via Bevrijde Wereld dan is het door jou ingezamelde geld ten voordele van de projecten van ngo Bevrijde Wereld. Met hoe meer we starten, hoe meer centen we inzamelen voor Bevrijde Wereld.

Het is dé kans om een mooie dag te beleven èn deel te nemen aan een sportief evenement waarbij je jouw conditie èn vooral de boeren in het Zuiden enorm helpt.

Die dag is er animatie, zijn er vele infostanden, een gezamenlijk warm-up en pick-nick. Er zijn ook allerhande prijzen te winnen dus deelnemen is de boodschap.

Ello Mobile is alvast van de partij!

Nodig ook jouw vrienden, familie en collega’s uit om samen een team te vormen. Jullie laten zich dan elk apart sponsoren, organiseren een fuif, frietbenefiet of kleine bbq om aan het totaalbedrag te komen. Kortom, een leuke activiteit om aan een superactiviteit te kunnen meedoen.

Inschrijven voor de Heldenrace kan via deze link.

Wil je al een voorsmaakje? Hieronder zie een filmpje van vorige edities in Nederland.

Met de heldenrace draag je jouw steentje bij aan de projecten van Bevrijde Wereld en ben je een held voor Bevrijde Wereld èn de boeren in het Zuiden. Het wordt alvast een gezellige en sportieve dag!

Begint het al te kriebelen of wil je meer info?
Mail gerust naar [email protected] of bel me op 03 777 20 15.

Of steun Bevrijde Wereld via Ello Mobile >

Geef een reactie

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten