Skip content en ga naar navigatie

Derde mobiele school in Nicaragua!

27nov2012

MobileSchoolTussen 19 november en 15 december zullen Gonzalo Velazko en Junieth Machado (trainers Mobile School) de opstart verzorgen van een nieuwe mobiele school in Nicaragua.

Onze nieuwe partnerorganisatie draagt de naam “Niños del fortin”. Zij zullen de mobiele school gebruiken in de straten van één van Nicaragua’s grootste steden, Léon. Gonzalo is Argentijn en is één van onze vaste trainers uit Latijns-Amerika. Afgelopen jaar startte hij nog een nieuwe school op in Ibarra, Ecuador en dit jaar leidde hij de nieuwe straathoekwerkers in Buenos Aires op.

Junieth Machado, 100% Nicaraguaans bloed is een bekend gezicht bij Streetwize en één van onze vaste street consultants. In 2008 nam Junieth, op dat moment één van de straathoekwerkers, zelf nog deel aan de vormingen bij de opstart van de eerste mobiele school in Nicaragua. Nu zal ze samen met Gonzalo de implementatie in goede banen leiden.

Gonzalo en Junieth gingen alvast kijken hoe die straten aanvoelen en hoe het leven in Léon loopt op een doordeweekse dag. Kijk zelf mee:

Geef een reactie

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten