Skip content en ga naar navigatie

Ello-held van de maand: André

18jan2012

André Peeters

Bellen, sms'en, surfen,… André Peeters doet het allemaal voor het goede doel met Ello Mobile. En daarmee steunt hij niet minder dan drie projecten: van Palestina naar Sumatra tot helemaal in de Fillippijnen. Je zou het voor minder tot Ello-held van de maand schoppen!

Naam: André Peeters
Leeftijd: 46 jaar
Woonplaats: Turnhout
Beroep: Bediende
Hobby's: Lopen & koken (maar liefst niet tegelijkertijd)

Hoe heb je Ello leren kennen?

Elk jaar vindt hier in Turnhout Open Doek plaats, een alternatief filmfestival met films uit de hele wereld. Ello Mobile is daarvan één van de partners en tijdens mijn bezoek aan het festival een paar jaar geleden leerde ik de organisatie kennen.

Waarom koos je voor Ello?

De winst gaat naar mensen die het kunnen gebruiken. Zij hebben niet dezelfde rijkdom als wij en daarom steun ik projecten die echt iets betekenen voor hen. En de keuzemogelijkheden zijn eenvoudig. Geen 1001 verschillen tarieven: gewoon lekker duidelijk.

Welk project steun je en waarom?

De mensenrechten in de Fillipijnen, omdat mens-zijn een recht is voor iedereen. De persoonlijke ontwikkeling van jonge Palestijnse vluchtelingen, omdat zij met de juiste aandacht echte ambassadeurs kunnen worden van een veiligere regio. De regenwouden in Sumatra, omdat deze unieke natuur onze aandacht verdient.

Is je gsm-gebruik veranderd, nu je weet dat je met elk gesprek en sms'je een steun geeft aan mensen en projecten die het nodig hebben?

Ja, zeker met mijn mobiel data-abonnement. Je voelt niet zo schuldig op het einde van de maand als je wat veel mobiel gesurft hebt. Want je weet dat er iets goed mee wordt gedaan.

Hoever reikt jouw sociaal en ecologisch bewustzijn? Steun je naast Ello Mobile nog andere initiatieven?

Artsen zonder grenzen kunnen altijd op mijn sympathie en steun rekenen, net als Natuurpunt.

Je weet dat Ello veel te danken heeft aan de mond-tot-mondreclame van zijn gebruikers. Heb jij al vrienden of kennissen warm kunnen maken om over te stappen naar Ello?

Als het in een gesprek over telefoonmaatschappijen gaat laat ik de naam van Ello altijd vallen. Mijn vriendin is trouwens samen met mij overgestapt.

Welk sms'je/telefoontje zou je vandaag gelukkig kunnen maken?

Van mijn zoontje of dochtertje, die me onverwachts belt.

Net als André met Ello bellen en surfen aan een voordelig tarief?
>> Word nu Ello

Geef een reactie

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten