Skip content en ga naar navigatie

Ello held van de maand: Stijn

23mei2011

Sexjunkie, euphoric, hot & sweaty. Electrosensatie Stijn hoeven we je verder niet voor te stellen. Maar wist je al dat hij ook Ello-held van de maand is? Naast topnummers heinde en verre op te dragen aan zijn publiek, draagt hij nu ook zijn gsm-nummer op aan het goede doel met Ello Mobile. Wat ons betreft goed voor driedubbel platina!

Naam: Stijn Vandeputte
Leeftijd: 34 jaar
Woonplaats: Brussel
Beroep: Muzikant
Hobbies: Koken, Lezen, Reizen

Hoe heb je Ello leren kennen?

Via vrienden: die kennen één van de oprichters van Ello Mobile.

Waarom koos je voor Ello?

Is dit een serieuze vraag? Het is zo'n beetje als die Ketchupreclame. Op de vraag "Waarom kies je voor die ketchup en niet voor die andere?" antwoordt de ketchupfan dan "Welke andere?".

Maargoed, er zijn natuurlijk veel andere operatoren. En toch was de keuze voor Ello snel gemaakt. Van zodra je iemand belt steun je een goed doel. Hoe simpel kan het zijn?

Welk project steun je en waarom?

Eerlijk gezegd ben ik een beetje lui en heb ik daarom geen specifiek project gekozen. Ik vertrouw op de keuze van het Ello-team. Nu gaat er iets naar elk project gaat. Maar wie weet slaat die luiheid wel op een dag om en kies ik toch voor één project. Waarschijnlijk is dat dan een project dicht bij huis. Niet dat de rest van de wereld me koud laat, maar ik heb de indruk dat we de mensen hier soms vergeten.

Is je gsm-gebruik veranderd, nu je weet dat je met elk gesprek en sms'je een steun geeft aan mensen en projecten die het nodig hebben?

Niet echt. Ik bel veel voor mijn werk en dat is ook zo gebleven. Alleen praat ik nu wel vaker over het feit dat ik bij Ello zit en probeer ik mijn omgeving aan te sporen om ook de stap te zetten.

Hoever reikt jouw sociaal en ecologisch bewustzijn? Steun je naast Ello Mobile nog andere initiatieven?

Ik spring de laatste tijd wat bewuster om met elektriciteit en water. Ook onze bijdrage aan de afvalberg proberen we al een tijd te verminderen. Niet te veel plastic flessen, geen onnodige boodschappentasjes enz. Ik heb laatst ook een herplaatsbare openbaar vervoerkaart gekocht en heb me voorgenomen de auto wat vaker te laten staan. Maar op dat vlak is er nog wel wat werk aan de winkel.

Je weet dat Ello veel te danken heeft aan de mond-aan-mondreclame van zijn gebruikers. Heb jij al vrienden of kennissen warm kunnen maken om over te stappen naar Ello?

Ik doe mijn best: mijn vriendin is sinds kort ook bij Ello. Nu mijn trouwe fans nog (lacht).

Welk sms'je/telefoontje zou je vandaag gelukkig kunnen maken?

Een lief sms'je van mijn vriendin. Of van mijn broer. Die staat op het punt papa te worden.

Officiële website van Stijn

Geef een reactie

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten