Skip content en ga naar navigatie

Ello sluit 2010 in schoonheid af - Winstverdeling

26jan2011

pi_project05_art03

Ello sluit 2010 in schoonheid af!

Jullie hebben het weer voor elkaar gekregen: 2010 was een fantastisch jaar. Jullie onbaatzuchtig gebel en genereus ge-sms hebben de wereld weer een stukje beter gemaakt. Niet minder dan 300.201 euro staat er ondertussen op de teller. Proficiat!

60% erbovenop

Acht maal duizend maal dank. Dat is wat we kregen toen we de winst van 2010 plechtig overmaakten aan de acht sociale- en ecologische projecten. En of ze in de wolken waren! In vergelijking met vorig jaar ging de Ello-steun er met meer dan 60% op vooruit. Maar ere wie ere toekomt. Jij als trouwe Ello-beller bent en blijft natuurlijk de voornaamste verantwoordelijke voor dit mooie resultaat. Bedankt!

Wie krijgt wat?

Hoeveel steun een project precies krijgt hangt af van haar aantal Ello-sympathisanten. Elk project neemt nu tussen de 9 en 16% voor zijn rekening. Maar wat hebben jullie voor hen zoal bijeen gebeld dit jaar? Een kleine 400.000 m² beschermd regenwoud, 10 vlot werkende mensenrechtenteams, 3 volledig uitgeruste mobiele schooltjes, opleiding en onderwijs voor meer dan 180 Palestijnse tieners, bescherming of behandeling tegen malaria voor meer dan 1500 Congolese kinderen,… Kortom, veel te veel om op te noemen.

Neem Hieronder een kijkje naar onze winstverdeling per project voor 2010:

grafiek_winstverdeling_NL

Geef een reactie

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten