Skip content en ga naar navigatie

Ello heldin van de maand - Tina Put

28dec2010

Tina PutMaak kennis met Tina Put

Ello Wie? Onze Ello-heldin had voor ze aan de slag ging bij haar huidige werkgever nog nooit van Ello gehoord. Een nieuwe wereld ging open. Maak kennis met Tina Put: account executive, Leuvenaar en onbaatzuchtige beller eerste klas.

Leeftijd: 25
Woonplaats: Leuven
Beroep: Account Executive bij een marketingagentschap
Hobbies: koken, reizen en afspreken met vrienden

Hoe heb je Ello leren kennen?

Ello Mobile is de gsm-provider van het bedrijf waarvoor ik werk. Aangezien een gsm-abonnement mee in het contract zit, belde ik vanaf dat ik er begon te werken ook met Ello. Ik had er nog nooit van gehoord, maar was direct verkocht voor het concept.

Waarom koos je voor Ello?

Zoals gezegd heeft mijn werkgever die keuze voor mij gemaakt. Maar ik vind het super om voor een bedrijf te werken dat zich niet enkel bezighoudt met eigen winst, maar ook zijn bijdrage levert aan ontwikkelingssamenwerking. Als ik eerder van het bestaan van Ello had geweten, dan was ik zonder twijfel al lang overgestapt!

Welk project steun je en waarom?

Ik heb ervoor gekozen malaria bij kinderen in Oost-Congo te bestrijden. Malaria is een ziekte die nog veel kinderen het leven kost terwijl het vrij gemakkelijk te voorkomen en zelfs te genezen is. Zeker als je weet dat je met 10 euro al 10 kinderen de nodige behandeling kan geven om te genezen. Ik kan me niet inbeelden aan wat ik dat geld beter kan besteden.

Is je gsm-gebruik veranderd, nu je weet dat je met elk gesprek en sms’je een steun geeft aan mensen en projecten die het nodig hebben?

Niet echt, nee. Maar net dat is de grote kracht van Ello: je moet absoluut niets aan je belgedrag veranderen om toch een bijdrage te leveren aan het goede doel.

Hoever reikt jouw sociaal en ecologisch bewustzijn? Steun je naast Ello Mobile nog andere initiatieven?

Buiten Ello mobile probeer ik mij ook op andere vlakken in te zetten voor ontwikkelingssamenwerking: ik stort maandelijks een bedrag aan Unicef, steun talrijke initiatieven en ben jaarlijks trouw op post in Leuven voor de Vredeseilanden-actie.

Je weet dat Ello veel te danken heeft aan de mond-aan-mondreclame van zijn gebruikers. Heb jij al vrienden of kennissen warm kunnen maken om over te stappen naar Ello?

Vrienden, familie, kennissen, voorbijgangers, noem maar op. Ik heb ze allemaal al op de hoogte gebracht! Ik heb een jaar met grote reclamestickers van Ello rondgereden op mijn auto en werd daar regelmatig op aangesproken. Hopelijk hebben toch enkelen overwogen om te switchen.

Welk sms’je/telefoontje zou je vandaag gelukkig kunnen maken?

Een sms’je van mijn vriend om te zeggen dat ik vanavond op tijd naar huis moet komen omdat hij voor een verrassing heeft gezorgd!

BEN JIJ ONZE NIEUWE “ELLO HELD VAN DE MAAND”?
Stuur ons nu een mailtje en wie weet word jij de ster van ons volgende interview.

Geef een reactie

Ello tweets

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

  • Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten