Skip content en ga naar navigatie

Veelgestelde vragen

Zoals je weet, tracht Ello Mobile in alles zo transparant mogelijk te zijn. Toch hebben we alle vragen over Ello Mobile handig bij elkaar gezet en gerangschikt per onderwerp. Heb je een specifieke vraag, geef dan een duidelijk trefwoord in (bv. "belwaarde" of "sim-kaart") en onze zoekmachine pikt er meteen het meest relevante antwoord voor je uit.

Terug

Werkt mijn Ello Mobile sim-kaart op elk mobiel toestel?

Ello Mobile biedt 3 types aan:
de standaard sim-kaart, de micro-sim-kaart en de nano-sim-kaart.

De micro-sim-kaart is een kleinere versie van een gewone simkaart en is geschikt voor bepaalde gsm-toestellen. De nano-sim-kaart is de kleinste variant en is geschikt voor onder andere de iPhone 5.

Hoe aanvragen?
Nieuwe klanten vragen het gewenste kaarttype aan via de online bestelmodule. Bestaande klanten sturen een mailtje met het gewenste kaarttype naar helpdesk@ello-mobile.be.

Bekijk hier de "how to" videos

Schrijf je nu in op de Ello-nieuwsbrief
Sluiten

Zo ben je helemaal mee met

• Ello-nieuwtjes
  • Projectupdates
  • Concrete resultaten